Opskrift
Grillet spyd med ananasfrugt og kylling med srirachasauce, drysset med sesamfrø, chili og friske krydderurter.
Ingredienser:
500 g kyllingebryst, skåret i tern
1 ananas, skåret i store stykker
3 spsk srirachasauce
2 spsk olivenolie
Salt og peber efter smag
Sesamfrø til drys
Frisk chili efter smag, finthakket (valgfrit)
Friske krydderurter (f.eks. persille eller koriander), groft hakket til servering
Sådan gør du:
Forvarm ovnen til 200 grader.
I en skål kombineres kyllingetern og ananasstykker.
Bland srirachasauce og olivenolie i en lille skål. Hæld blandingen over kylling og ananas og bland godt, så alt er jævnt dækket. Krydr med salt og peber efter smag.
Træk kylling og ananas på træspidser og placér dem på en bageplade med bagepapir.
Bag i ovnen i ca. 20-25 minutter eller indtil kyllingen er tilberedt og gyldenbrun.
Når det er færdigt, drys med sesamfrø, frisk chili og friske krydderurter.
Server varm og nyd!
Husk at tilpasse krydderier og saucemængder efter din egen smag og præference.
Velbekomme!
Du skal være logget ind for at bruge indkøbslisten
Med indkøbslisten kan du let planlægge dit indkøb og dele din indkøbsliste med andre.